Hastane Adresleri

Wiki Article

Hastane

Artık vatandaşlar sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını alan vatandaşlar, randevu zamanı ve de hastane seçiminin yanı sıra talep ettikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi vatandaşlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da Hastane kolaylık sağlıyor. Dijital olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan kayıtlar sayesinde hastalar saatler öncesinden hastaneye giderek Hastane beklemek zorunda kalmaması ile beraber doktorlar da hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet aracılığı ile siteye giriş yapmalıdır. fakat internet kullanmak istemeyen vatandaşlar için de randevu almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 hattını aramaları yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS platformuna üye olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini seçmelidir. Sonrasın da ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği oluşturulur.

Ancak e-Devlet sistemine kayıt olan insanlar MHRS’ye üye olmadan Hastane da randevu alabilmektedir. Bunun için MHRS internet adresine ulaşan vatandaşların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen insanlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page